UNA LLAR AMB AIGUA DE QUALITAT 1

UNA LLAR AMB AIGUA DE QUALITAT

Som, en un 65%, aigua i aquesta forma part imprescindible de la nostra vida. La dutxa diària, prendre un cafè per esmorzar, cuinar o rentar la fruita són actes quotidians que tenen en comú l’ús de l’aigua, però ¿sabem, realment, quin tipus d’aigua estem consumint?

L’aigua que arriba a la nostra llar és aigua, la qual pot ser utilitzada per a consum humà sense restriccions i manté uns mínims de qualitat establerts per la Unió Europea. El nostre objectiu hauria de ser com transformar aquests mínims establerts en màxims de qualitat i procurar aconseguir tot això sense perjudicar el nostre entorn.

Existeixen en el mercat multitud d’empreses dedicades al tractament i la millora de l’aigua, però només les que ofereixen més alta qualitat donaran prioritat a aquests tres aspectes fonamentals:

– Tenir una bona instal·lació, però, sobretot, fer el manteniment per garantir l’obtenció d’una aigua òptima per al consum. Per això, són indispensables la revisió i reparació de possibles fuites o pèrdues en el circuit.

– Comprovar que el pH de l’aigua que consumim és l’òptim i, si no és així, recórrer a la descalcificació en el cas que fos necessari. Existeixen en el mercat descalcificadors que, a més de solucionar el problema de la calç, gràcies als seus sistemes de regeneració electrònics, ens permeten estalviar fins a un 55% de sal. Molts d’aquests sistemes compten, a més, amb un programador intel·ligent, que serveix per optimitzar el consum d’aigua i sal.

– Assegurar-nos la qualitat de l’aigua de la nostra llar, creant un sistema d’osmosi que equilibri de manera natural el pH de l’aigua sense utilitzar productes químics que danyin la nostra salut.

Millorant la qualitat de l’aigua que es consumeix a la nostra llar estem invertint en la salut del nostre entorn i la nostra.