Les energies renovables ja són una opció de present. No només són més respectuoses amb el medi ambient, sinó que també acaben sent més econòmiques. La consciència mediambiental ha incrementat substancialment durant els darrers anys. Moltes persones han començat a apostar per les energies alternatives i renovables. Els cotxes híbrids o elèctrics van al capdavant, però cada vegada hi ha més llars que s’apunten al consum verd.

Energia termosolar per a escalfar l’aigua, biomassa per a la calefacció, energia fotovoltaica per a produir electricitat, energia eòlica per a ús domèstic, bateries a un preu raonable per a emmagatzemar l’energia… són alguns exemples de l’ús d’energies renovables a les cases. Però, perquè aquestes instal·lacions siguin realment més rendibles a nivell econòmic, cal un manteniment periòdic preventiu que s’anticipi al seu deteriorament.

A Madac som instal·ladors d’aparells energies ecològiques i també som especialistes en la seva reparació o adaptació. La nostra sensibilitat ambiental ens permet conèixer totes les possibilitats de manteniment, oferint sempre l’opció que millor encaixi amb cada client.

L’equip tècnic de Madac està integrat per treballadors certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació i, en cas d’urgència, estan actius sempre que els necessitis. Precisament, perquè creiem en unes energies més responsables amb l’entorn, la nostra filosofia es basa en el màxim aprofitament de la seva instal•lació existent, sense afegir-li costos extra que no estiguin específicament justificats. Només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema ja no rendeix. En aquest cas, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

A Madac només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders. I complim sempre tots els estàndards de qualitat i d’acreditacions ambientals. Instal·lar energies renovables no havia estat mai tan fàcil. Prevenir és estalviar. També en el cas de les energies renovables.

Ja sigui per a un domicili particular, per a una empresa o per a un equipament de grans dimensions, demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Estem físicament a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però treballem per tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. El millor segell de qualitat per a les instal·lacions ecològiques és el de Madac.

Manteniment energies renovables 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.