Ha calculat mai quants diners podria arribar a estalviar si tingués energia solar fotovoltaica a casa seva? Estudis recents revelen que, com a mínim, una quarta part de la seva facturació anual.

Si s’està plantejant instal·lar energia solar fotovoltaica, a Madac li oferim solucions integrals. Acompanyem els clients durant tot el procés d’instal·lació. Des de fer pressupostos i quantificar l’estalvi energètic, fins a ajudar a escollir el tipus de panells que millor s’adapten al nivell de consum i a la mida de cada habitatge, així com al volum de radiació solar de la seva població.

La col·locació dels panells s’efectua amb totes les garanties de seguretat. A Madac només treballem amb primeres marques i professionals qualificats que asseguren la integració arquitectònica i el correcte funcionament de cada instal·lació. A part, ens encarreguem de tot el manteniment i, si fes falta, de possibles reparacions o substitucions.

Per suposat, no cal que l’habitatge compleixi requisits especials: només que hi hagi espai suficient al terrat per a col·locar-hi les plaques i que aquestes puguin rebre la radiació solar de forma directa. De totes maneres, els nostres instal·ladors sempre fan una visita prèvia per a confirmar que no hi hagi cap problema.

Protegir el medi ambient no havia sigut mai tan fàcil ni tan barat. Cases unifamiliars, comunitats de propietaris, empreses… Qualsevol pot treure rendiment d’una energia neta, sostenible, eficient i que, a més, es beneficia d’interessants ajuts econòmics per part de les administracions. Ja no cal estar ubicat en zones aïllades sense abastiment elèctric. L’energia solar fotovoltaica surt a compte a tot arreu.

Només cal disposar d’una teulada o d’un pati per a instal·lar-hi els panells solars. De la resta de qüestions ens n’encarreguem directament nosaltres. Els màxims estàndard de qualitat, combinats amb els preus més competitius.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Instal·lació Energia Solar Fotovoltaica 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.