Quantes vegades has arribat a casa i t’has trobat una aixeta que perd aigua, una persiana que ja no puja, un forn que ja no escalfa o una porta que ja no tanca?

Petits contratemps que et compliquen el teu dia a dia i que, per fàcils que semblin d’arreglar, costa trobar el moment de posar-s’hi i, sobretot, costa trobar la solució que els torni a fer funcionar al 100%.

La millor manera d’oblidar-se d’aquests imprevistos quotidians i deixar-los en bones mans és confiar en Madac. El nostre equip tècnic, integrat exclusivament per operaris certificats i acreditats, estableix manteniments periòdics per a revisar totes les instal·lacions de la llar. Electricitat, aigua, calefacció, gas… El que cada client necessiti.

Efectuar un manteniment preventiu és sinònim de guanyar temps i estalviar diners. I a Madac, per filosofia d’empresa, només li recomanem la substitució dels seus aparells en cas que la nostra auditoria inicial confirmi que el seu sistema ja no rendeix de manera òptima o que ja no compleix les normatives vigents. En aquest cas, a més, es lliura una valoració estimada de l’adaptació on ja s’indiquen les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

Concentri esforços en una sola empresa que li ofereixi un diagnòstic clar, precís i centralitzat sobre allò que el preocupa de casa seva. Madac és la solució integral a qualsevol problema de la llar. L’equilibri perfecte entre la proximitat d’una empresa familiar i un servei tècnic polivalent i complet que no depèn de les habilitats d’una sola persona o d’especialistes en només una àrea. Des dels treballs més complexos fins a les revisions més quotidianes. Tot el que necessiti està al nostre abast.

Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien en els nostres serveis. Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti.

Si ha invertit diners en una propietat, ara podrà estalviar-se’n molts més confiant en nosaltres. A Madac l’acompanyarem i el guiarem en tot allò que vulgui fer. Les seves instal·lacions, en bones mans.

Manteniment de la llar 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.