Reparació aire condicionat

Els aparells d’aire condicionat són una font de confort i de qualitat de vida durant tot l’any. En dies de calor o de fred, ja sigui a casa o a la feina, aquests aparells minimitzen els contrastos tèrmics de l’exterior per a oferir una temperatura agradable i constant. Els nous models són cada vegada més potents i silenciosos. Gairebé ni es noten… fins que s’espatllen i els trobem a faltar.

Trobar una solució ràpida i econòmica no sempre és fàcil. A Madac, a part de ser especialistes en la instal·lació d’aires condicionats, també li supervisem la instal·lació a l’instant i, en cas de necessari, ens encarreguem de la seva reparació. Fuites de refrigerant, obstruccions en les sortides, neteja dels filtres i del desguàs… Els nostres tècnics especialitzats s’encarreguen d’oferir un servei complet i exhaustiu per a resoldre o prevenir qualsevol tipus d’anomalia en el seu aparell d’aire condicionat.

En cas d’urgència, estem operatius sempre que faci falta. I sempre preocurem reaprofitar al màxim la seva instal·lació existent. De fet, només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema ja no rendeix. En aquest cas, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

En cas de noves instal·lacions o de recanvis, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders com Panasonic. Màxims estàndard de qualitat, combinats amb preus competitius, per a oferir aire de qualitat que fa respirar benestar.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’un aire condicionat que no doni problemes, confiï el seu manteniment a Madac.

Reparació aire condicionat 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.