Una de les especialitats de Madac és la instal·lació, reparació o adaptació dels aparells d’energies renovables. Som una empresa que es preocupa pel medi ambient i que en tota les seves actuacions intenta oferir sempre la solució que millor s’ajusti a cada client i al seu entorn.

Les energies renovables són el futur, però també el present. Netes, inesgotables i cada vegada més competitives, es diferencien dels combustibles fòssils per la seva diversitat, la seva abundància, el seu potencial d’aprofitament en qualsevol racó del planeta i, sobretot, perquè no emeten gasos contaminants.

La destrucció de la capa d’ozó és real. I el canvi climàtic, malauradament, també. Invertir en energies renovables és aposatar encertadament pel seu benestar. Energia eòlica, solar, tèrmica, hidràulica, hidroelèctrica, fotovoltaica, biomassa, biogàs, geotèrmica, maremotriu, biodièsel… Un bon grapat d’opcions per a viure de manera més saludable, més econòmica i més respectuosa amb el planeta.

A Madac l’assessorem en tot el procediment de substitució per passar d’energies convencionals a energies renovables. Només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders. I complim sempre tots els estàndards de qualitat I d’acreditacions ambientals. Instal·lar energies renovables no havia estat mai tan fàcil.

Ja sigui per a un domicili particular, per a una empresa o per a un equipament de grans dimensions, demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Estem físicament a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però treballem per tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’un aire condicionat que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Instal·lació energies renovables 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.