Les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica tenen una vida útil mitjana de més de 25 anys. És una inversió totalment segura que permet generar energia neta per a l’habitatge i, conseqüentment, estalviar diners en totes les factures dels serveis de la llar.

Però sempre pot sorgir qualsevol problema. I, quan això passa, la millor opció és comptar amb Madac. Els nostres tècnics coneixen aquesta mena d’instal·lacions i saben detectar què els hi passa. Microfactures en algun material, degradació induïda per potencial, cablejat desconnectat o altres factors interns o externs són alguns dels problemes més habituals que poden produir-se en algun moment donat. El nostre equip procura reparar-ho el més aviat possible perquè els clients tornin a treure tot el rendiment possible a la seva instal·lació.

La reparació de qualsevol aparell es pot confiar a Madac encara que no n’haguem fet la prèvia instal·lació. La prioritat principal sempre és reparar l’element deteriorat i només s’opta per la substitució, amb el vistiplau del propietari, en cas de ser d’imperiosa necessitat. En aquest cas, treballem amb les marques més reconegudes del sector per a garantir la durabilitat de cada peça i del conjunt de la instal·lació.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Reparació Energia Solar Fotovoltaica 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.