Reparació serveis de la llar

La societat actual ens empeny a viure amb presses. La feina, els fills, els pares… hi ha ocasions en què, si no tenim la situació controlada, fins i tot els compromisos d’oci es poden convertir en un maldecap. Una de les claus per a aguantar aquest intens ritme de vida és que, quan arribis a casa, hi trobis tranquil·litat. Que t’hi sentis sempre còmode. Que estigui sempre a punt.

Madac és la millor opció per a centralitzar la reparació de qualsevol imprevist de la teva llar. Electricitat, aigua, calefacció, gas… Ens adaptem a qualsevol tipus d’avaria de qualsevol tipus d’instal·lació. El nostre servei tècnic està integrat exclusivament per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la llar. I només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema ja no rendeix de manera òptima o ja no compleix les normatives vigents. En aquest cas, a més, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

El pas del temps i l’ús quotidià de les seves estàncies propicia l’envelliment dels diferents sistemes. Hi ha molts casos en què el desgast de les canonades de l’aigua, les calderes, els panys de les portes, les aixetes o les finestres es pot reparar abans de substituir-lo sense més.

Eviti que diferents professionals li facin diagnòstics contradictoris entre si i que treballin cadascú pel seu compte sense tenir en compte una visió global de la instal·lació. L’opció més segura és confiar en una única empresa que li ofereixi un servei integral i, per tant, també més econòmic.

Madac és la solució integral a qualsevol problema de la llar. L’equilibri perfecte entre la proximitat d’una empresa familiar i un servei tècnic polivalent i complet que no depèn de les habilitats d’una sola persona o d’especialistes en només una àrea. Des dels treballs més complexos fins a les revisions més quotidianes. Tot el que necessiti està al nostre abast.

Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien en els nostres serveis. Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti.

Si ha invertit diners en una propietat, ara podrà estalviar-se’n molts més confiant en nosaltres. A Madac l’acompanyarem i el guiarem en tot allò que vulgui fer. Les seves instal·lacions, en bones mans.

Reparació serveis de la llar 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.