L’aigua és un dels béns més preuats que existeix. Imprescindible per a garantir el desenvolupament natural del planeta. I imprescindible també per a fer funcionar els aparells domèstics de la llar. A Madac som especialistes en la instal·lació, reparació o adaptació dels diferents serveis d’aigua d’una casa o empresa, com ara els descalcificadors o els osmosis. Per això oferim un ampli ventall de possibilitats relacionades amb les canonades, els banys, les cuines, els extractors i campanes o els comptadors d’aigua i gas.

Des d’una instal·lació sencera fins a l’última aixeta de l’habitatge, proporcionem les solucions integrals que millor s’adaptin a les necessitats de cada client. I això ho fem al costat d’una marca líder a tot Europa com Cillit, amb més de 75 anys d’experiència en el tractament d’aigua. Qualsevol problema relacionat amb filtracions, circuits de calefacció, aigua purificada o lluita contra la calç i el clor té solució.

El servei tècnic de Madac està format per treballadors certificats i acreditats per a manipular qualsevol sistema d’aigua en habitatges, comunitats, comerços, indústries i piscines de tota mena. I, en cas d’urgència, està sempre disponible per a actuar. La nostra manera de treballar té en compte les particularitats de cada cas i, per això, sempre procurem aprofitar al màxim els aparells existents, sense afegir costos afegits que no siguin estrictament necessaris. De fet, només recomanem la substitució del seu aparells si la nostra auditoria inicial confirma que ja no s’adapta suficientment a la normativa vigent o que mantenir-lo li surt gairebé tan car com renovar-lo.

Els descalcificadors recomanats per Madac protegeixen la durabilitat de les canonades i dels electrodomèstics de la llar, propicien que l’aigua de la dutxa hidrati millor la pell i el cabells i aconsegueixen que la roba de la rentadora surti més suau i conservant millors els seus colors originals. Un sol aparell, múltiples avantatges.

Exactament igual que els osmosis, que purifiquen l’aigua de l’aixeta fins a convertir-la en una hidratació 100% saludable i sense bactèries per a l’organisme. S’ha acabat comprar, carregar i guardar garrafes d’aigua embotellada. Un discret i estètic osmosi facilita l’aprofitament dels recursos hidràulics del Mediterrani per als requeriments quotidians de la llar.

Madac és garantia de qualitat. Demani’ns informació sense compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Les oficines centrals estan ubicades a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però l’empresa abasta tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien en els nostres serveis. Quan es tracta de fer tractaments a l’aigua, la millor opció sempre és Madac.

instal-lacio osmosi madac clima

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.