S’acaba l’estiu, ja no el fem servir pràcticament cap dia, ens pensem que tot va bé i, de cop i volta, arriba altre cop la calor i ens trobem que l’aire condicionat ja no funciona. Els aparells de refrigeració, com qualsevol altra instal·lació de la llar, necessiten revisions periòdiques que garanteixin el seu bon estat de salut i que previnguin possibles avaries que surtin cares d’arreglar.

 

Si sospita que el seu equip no està funcionant correctament, deixi que Madac li supervisi la instal·lació i verifiqui el seu rendiment. Fuites de refrigerant, obstruccions en les sortides, neteja dels filtres i del desguàs… Els nostres tècnics especialitzats s’encarreguen d’oferir un servei complet i exhaustiu per a resoldre o prevenir qualsevol tipus d’anomalia en el seu aparell d’aire condicionat.

 

L’article 15 del Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques dels Edificis (RITE) indica que les instal•lacions tèrmiques s’han de mantenir, en el cas de les llars, cada 4 anys si es tracta de 12Kw o menys, cada 2 anys si és entre 12 i 70 Kw i cada més en els casos de més de 70 Kw. Seguir la llei no només evita possibles sancions econòmiques per part de l’administració, sinó que és la millor garantia d’aprofitament del seu aire condicionat.

 

I, tot plegat, aprofitant al màxim la seva instal·lació existent, sense afegir-li costos extra que no estiguin específicament justificats. Només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema o aparell ja no s’adapten suficientment a la normativa vigent. I, en cas de ser així, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders, com Panasonic. Els màxims estàndard de qualitat, combinats amb els preus més competitius.

 

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’un aire condicionat que no doni problemes, confiï el seu manteniment a Madac.

Manteniment aire condicionat 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.