A Madac li oferim solucions integrals en matèria de calefacció perquè pugui despreocupar-se de tot això. Instal·lem, reparem o adaptem des d’aparells concrets fins al sistema sencer. Radiadors, calderes, canonades, termòstats… I tant de gas com de gasoil. Tot un ventall d’opcions a la seva disposició perquè sempre pugui escollir el que millor s’ajusti al seu cas.

La nostra manera de treballar es basa en el màxim aprofitament de la seva instal·lació existent, sense afegir-li costos extra que no estiguin específicament justificats. Només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema o aparell ja no s’adapten suficientment a la normativa vigent. En aquest cas, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

El nostre servei tècnic està integrat per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació. En cas d’urgència, està actiu sempre que el necessitis. I és agent col·laborador de Unión Fenosa, “en l´actualitat Naturgy” amb la qual cosa pot assumir qualsevol tipus de revisió obligatòria que fixi la llei o les grans empreses del sector.

En cas de noves instal·lacions o de recanvis, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders (Viessman, Fer i altres…). Els màxims estàndard de qualitat, combinats amb els preus més competitius.

Totes les instal·lacions tèrmiques –tant de calor com de fred– estan obligades a ser revisades per una empresa mantenidora amb instal·ladors oficials. A més, si la instal·lació supera els 70KW, ha de disposar d’un llibre de manteniment i, a finals d’any, enviar el certificat corresponent a la Generalitat conforme ha superat totes les revisions que estableix la normativa vigent. Per tant, és una acció obligatòria. I, en cas de no complir-la, el responsable acaba sent el propi titular de la instal·lació.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti.

Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Instalacion calefaccion Madac

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.