Manteniment de calefacció

És igual quin tipus de calefacció tinguem posada a casa o a la feina. Tota instal·lació, independentment de quin sistema utilitzi, requereix un manteniment preventiu. Cuidar un sistema periòdicament repercuteix de manera directa en les butxaques dels propietaris de l’immoble on està instal·lat. I és que el manteniment de la calefacció sempre resultarà més econòmic que no pas la seva reparació. Una revisió programada a temps sempre serà més barata i eficient que substituir tota la instal·lació o trobar algunes peces concretes que s’acostumen a pagar a preu d’or.

Madac és la millor solució integral en matèria de calefacció. El nostre equip tècnic està integrat només per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació. En cas d’urgència, estan actius sempre que els necessitis. I som agents col·laboradors d’Unión Fenosa (ara Naturgy), de tal manera que podem assumir qualsevol tipus de revisió obligatòria que fixi la llei o les grans empreses del sector. La llei actual estipula que les revisions de manteniment s’han de fer cada dos anys en les calderes de gas, anualment en les calderes de gasoil, segons el fabricant en les calderes elèctriques, cada dos anys anys els radiadors i les bombes de calor.

En cas de noves instal·lacions o de recanvis, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders (Viessman, Fer i altres…). I sempre combinem tan com podem els màxims estàndard de qualitat amb els preus més competitius. Sorolls als radiadors, apagades involuntàries, obstruccions a les canonades, el cabal o la pressió de l’aigua, el vas d’expansió… qualsevol tipus d’avaria pot ser resolta pels nostres treballadors. I tant en calderes amb gas natural com en termos elèctrics o sistemes de condensació.

Ens ho revisem tot: obstruccions del subministrament de gas al filtre, fuites d’aigua, pèrdues de pressió en les vàlvules, regulació de la temperatura, sorolls estranys al circuit intern. Tot plegat, perquè cada client pugui aprofitar al màxim el seu sistema de calefacció sense cap imprevist econòmic.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció sense problemes, la millor opció és Madac.

Instalacion calefaccion Madac

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.