Instal·lació aire condicionat 1

Una de les especialitats de Madac és la instal·lació d’aire condicionat i  la seva reparació o adaptació dels aparells, bombes de condensació i termòstats. La nostra missió és oferir solucions integrals que permetin als nostres clients gaudir de la climatització que millor s’ajusti a les seves necessitats.

La nostra manera de treballar té en compte les particularitats de cada cas i, per això, sempre procurem aprofitar al màxim els aparells existents, sense afegir costos afegits que no siguin estrictament necessaris. De fet, només recomanem la substitució del seu aparells si la nostra auditoria inicial confirma que ja no s’adapta suficientment a la normativa vigent o que mantenir-lo li surt gairebé tan car com renovar-lo.

Els diagnòstics de Madac són precisos i fiables. El nostre servei tècnic està format per treballadors certificats i acreditats per a manipular qualsevol sistema de climatització. I, en cas d’urgència, està actiu per a tot allò que necessitis.

En cas de noves instal·lacions o de recanvis, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders com Panasonic. Màxims estàndard de qualitat, combinats amb preus competitius, per a oferir aire de qualitat que fa respirar benestar.

Els sistemes d’aire instal·lats per Madac produeixen un gran confort a un cost energètic molt reduït. Des del sistema 1×1 més petit, fins als sistemes 5×1 més complexos. Sigui el que sigui, t’aportem un aire sa i lliure de bactèries per a aconseguir el millor clima per a casa seva, la seva oficina o qualsevol equipament d’envergadura. I tot això ho fem mantenint un ferm compromís amb el medi ambient que, de retruc, li permet reduir la seva factura energètica.

Contacte amb Madac Clima

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Estem físicament a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però treballem per tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’un aire condicionat que no doni problemes, la millor opció és Madac.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SERVEI TÈCNIC

   

  A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

   

  Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

  logo_viesnan logo_fer

   

  Plaques solars

  logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

   

   

  Aire condicionat

  logo_panasonic

   

  Tractament d’aigües

  logo_cillit

   

  Sistemes tèrmics ecològics

  logo_paradigma

  MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.