Les energies renovables s’han consolidat com una aposta segura per a llars i empreses. Una opció de present i amb molt futur per davant que ofereix un ampli ventall d’avantatges. Però què passa quan alguns dels seus sistemes deixa de funcionar correctament?

A Madac, a part de ser instal·ladors d’aparells energies ecològiques, també som especialistes en la seva reparació o adaptació. La nostra sensibilitat ambiental ens permet conèixer totes les possibilitats de reparació, oferint sempre la solució que millor s’ajusti a cada client i al seu entorn.

El nostre servei tècnic està integrat per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació i, en cas d’urgència, estan actius sempre que els necessitis. Precisament, perquè creiem en unes energies més responsables amb l’entorn, la nostra filosofia es basa en el màxim aprofitament de la seva instal·lació existent, sense afegir-li costos extra que no estiguin específicament justificats. Només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema ja no rendeix. En aquest cas, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

Un bon exemple són les plaques solars que s’utilitzen per a convertir la llum del sol en electricitat. Aquest tipus d’instal·lació està exposada totalment a les inclemències meteorològiques, per la qual cosa és molt fàcil que s’ompli de pols, brutícia i calç amb el pas del temps. La nostra feina és assegurar-nos que les plaques es trobin sempre netes i que no hi hagi cap element que pugui perjudicar la captació de llum. Si la placa s’embruta massa, és molt probable que no capti tota la llum que podria i, per tant, que generi menys electricitat per al nostre benefici.

I el mateix amb la resta d’instal·lacions ecològiques. A Madac l’assessorem en tot el procediment de substitució i manteniment per passar d’energies convencionals a energies renovables. Només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders. I complim sempre tots els estàndards de qualitat i d’acreditacions ambientals. Instal·lar energies renovables no havia estat mai tan fàcil.

Ja sigui per a un domicili particular, per a una empresa o per a un equipament de grans dimensions, demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Estem físicament a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però treballem per tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’energies renovables que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Reparació energies renovables 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.