Tots tenim un membre de la família que és un veritable manetes i que, quan té temps, li podem demanar un cop de mà. Igual que tots coneixem algun petit professional que es dedica a fer algunes feinetes de llar pel seu compte i que l’avisem per a imprevistos concrets. Però tots també sabem perfectament que, a vegades, amb això no n’hi ha prou.

Madac és l’equilibri perfecte entre la proximitat d’una empresa familiar i un servei tècnic polivalent i complet que no depèn de les habilitats d’una sola persona o d’especialistes en només una àrea. Reparació de pèrdues d’aigua en canonades, d’aixetes, de cuines, d’extractors, de campanes, de comptadors d’aigua, de comptadors de gas… Des dels treballs més complexos fins a les revisions més quotidianes. Tot el que necessiti està al nostre abast.

Per això ja hi ha més de 6.000 clients del territori que confien en els nostres serveis. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti.

El nostre servei tècnic està integrat per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació i, en cas d’urgència, estan actius sempre que els necessitis. I només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema ja no rendeixi de manera òptima o no compleixi les normatives vigents. En aquest cas, a més, se li lliura una valoració de l’adaptació on ja s’indica les modificacions més rellevants que s’haurien d’efectuar a la instal·lació.

El seu domicili es mereix uns sistemes que funcionin i que estiguin a la seva disposició per a garantir el seu benestar. Si està fart de posar pedaços, aposti per una solució integral. A Madac l’acompanyarem i el guiarem en tot allò que vulgui fer.

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.