Les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica són una inversió segura, tant a nivell econòmic com ambiental. Però, per a treure’n el màxim rendiment, cal que estiguin ben cuidades. L’estalvi energètic que produeixen i el seu impacte reduït en l’entorn poden alterar-se de manera negativa si alguna peça o la totalitat de la instal·lació no funcionen adequadament.

És per això que Madac s’encarrega del manteniment. Fins i tot, en instal·lacions col·locades per altres empreses. Tenim tècnics especialistes en aquesta mena d’aparells i, davant les anomalies, saben detectar què els hi passa. Alguns dels problemes més habituals són les microfactures d’algun material, la degradació induïda per potencial o la desconnexió del cablejat. Sigui el que sigui, procurem reparar-ho el més aviat possible perquè els clients tornin a treure tot el rendiment possible a la instal·lació.

L’equip tècnic de Madac realitza visites periòdiques prèviament convingudes amb els propietaris. Les revisions serveixen per a monitoritzar la instal·lació al complet i per a comprovar que continua funcionament dins els paràmetres més òptims. I és que prevenir sempre surt més econòmic que reparar.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Manteniment Energia Solar Fotovoltaica 1

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.