Reparació de calefacció

Els sistemes de calefacció són cada vegada més fiables, però això no vol dir que durin eternament. També s’espatllen. I cal saber quines en són les causes per a poder actuar de seguida i oferint sempre la millor solució. A Madac li oferim solucions integrals en matèria de calefacció. No només instal·lem aparells, sinó que també els reparem o adaptem. Radiadors, calderes, canonades, termòstats… I tant de gas com de gasoil. Tot un ventall d’opcions a la seva disposició perquè sempre pugui escollir el que millor s’ajusti al seu cas.

Els aparells de calefacció es poden fer malbé perquè no se’n fa un bon ús o, sobretot, perquè no se’n fa un bon manteniment. Com a empresa instal·ladora, Madac garanteix revisions periòdiques per a anticipar-se a problemes futurs. Analitzem les causes i en minimitzem les conseqüències.

Sorolls als radiadors, apagades involuntàries, obstruccions a les canonades, el cabal o la pressió de l’aigua, el vas d’expansió… qualsevol tipus d’avaria pot ser resolta pel nostre equip tècnic. Disposem d’operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la seva instal·lació. En cas d’urgència, estan actius sempre que el necessitis. I som agent col·laborador d’Unión Fenosa, amb la qual cosa podem assumir qualsevol tipus de revisió obligatòria que fixi la llei o les grans empreses del sector.

I, tot plegat, aprofitant al màxim la seva instal·lació existent, sense afegir-li costos extra que no estiguin específicament justificats. Només li recomanem la substitució dels seus aparells si la nostra auditoria inicial confirma que el seu sistema o aparell ja no s’adapten suficientment a la normativa vigent. I, en cas de ser així, només treballem amb versions originals i primeres marques de fabricants líders (Viessman, Fer i altres…). Els màxims estàndard de qualitat, combinats amb els preus més competitius.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una calefacció que no doni problemes, la millor opció és Madac.

Instalacion calefaccion Madac

Som l’empresa amb més bagatge i podem garantir-li professionalitat i experiència en el sector.

MADAC, Instal·lacions
08870 Sitges, Barcelona,
Av. de les Flors 4 Bxos.
Telèfon: 93 810 22 97
FAX: 93 894 00 42
E-mail: madacclima@madacclima.com

 

El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 h i de 15 a 17:30 h. En cas d’una urgència, deixi’ns un missatge al nostre contestador i el trucarem el més aviat possible.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.