¿Tens un olor estrany a la caldera? 1

¿Tens un olor estrany a la caldera?

Si tens un olor estrany a la caldera, et recomanem que el primer que facis és contactar amb un professional per explicar-li la situació.
Aquesta olor pot produir-se per varis motius. Per exemple, si és la primera vegada que encens la caldera després de força temps a mesura que les temperatures comencin a descendir, de vegades pots sentir un fort olor en l’aire. Aquesta olor pot persistir uns dies i es fa més forta cada vegada que la caldera s’encén.

Una de les raons més comunes d’una olor rara quan encens la caldera és l’acumulació de pols en els conductes de ventilació. Però la causa més greu i potencialment fatal per a una caldera de gas que fa olor rar és tenir una fuga de gas.

El propà i el gas natural no tenen cap olor, però les empreses de gas afegeixen un ingredient perquè el gas faci olor d’ous podrits, la qual cosa fa que ajudi a detectar una fuga de gas.

Si fa olor d'ous podrits o una olor que identificaries com a ``propà``, apaga la caldera i truca'ns d'immediatament. Obre una finestra i surt al carrer fins que els treballadors arribin.

És molt important disposar d’un servei de reparació de serveis de la llar perquè sempre els tinguis funcionant a ple rendiment quan més ho necessites. Madac és la millor opció per a centralitzar la reparació de qualsevol imprevist de la teva llar. Electricitat, aigua, calefacció, gas… Ens adaptem a qualsevol tipus d’avaria de qualsevol tipus d’instal·lació. El nostre servei tècnic està integrat exclusivament per operaris certificats i acreditats per a manipular equips de la llar. Eviti que diferents professionals li facin diagnòstics contradictoris entre si i que treballin cadascú pel seu compte sense tenir en compte una visió global de la instal·lació. L’opció més segura és confiar en una única empresa que li ofereixi un servei integral i, per tant, també més econòmic.

El nostre servei d’instal·lació i reparació de serveis de la llar és un servei que oferim a Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Sant Pere de Ribes, Vilafranca del Penedés, Cunit, Cubelles…
Consulta el nostre servei “Abonament“.
Per la seva tranquil·litat i comoditat, feu-vos client de MADAC, com a empresa de manteniment i instal·lació. Per una quota anual li oferim un ampli ventall d’avantatges que no trobarà a cap lloc més, i amb una relació qualitat-preu incomparable.
Truca’ns al nostre servei d’atenció al client 93 810 22 97!

 

AVANTATGES

 • Manteniment d’aparells / calefacció / aigua calenta sanitària / aire condicionat / plaques solars / tractament d’aigües.
 • Pressupostos i assessorament gratuït
 • Revisió Rite obligatòria inclosa en el contracte
 • Servei d’urgències
 • Reparacions incloses en el contracte de manteniment, excepte el material (possibilitat d’incloure segons marca)
 • Servei informatiu per internet
 • Servei d’instal·lació amb 1 hora gratuïta per avaria.

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.

Contacta amb Madac Clima

  He leido y acepto la Política de privacidad

  També et podria interessar...