REPARACIÓ CALEFACCIÓ CALAFELL

SERVEI DE REPARACIÓ DE CALEFACCIÓ CALAFELL

Reparació calefacció Calafell 1

MADAC CLIMA, empresa de reparació de calefacció amb oficines a Sitges i Vilafranca del Penedès, disposa de tècnics especialistes que es desplacen fins a Calafell, per oferir el servei de reparació de calefacció oferint la màxima qualitat i el millor servei.

 

Després de la nostra llarga trajectòria de més de 50 anys en el sector, i amb el suport dels nostres partners i fabricants com “Fer, Visesman” podem oferir diferents tipus de reparacions parar les seves instal·lacions de calefacció a Calafell.

 

Reparem tot tipus d’instal·lacions de calefacció a Calafell. Reparar qualsevol element de la seva instal·lació de calefacció, així com calderes, radiadors, canonades, termòstats i qualsevol altre sistema que tingui a veure amb la calefacció.

Les nostres reparacions són un servei integral on assessorem i mantenim totes les seves instal·lacions de gas com de gasoil i tots els seus elements.

 

Així mateix solucionem tot el referent a:

 • Reparació d’aparells de calefacció
 • Reparació de calefacció
 • Manteniment de calefacció
 • Noves instal·lacions de calefacció

 

A més d’aquests serveis disposem de molts altres serveis a Calafell com la instal·lació de calderes, reparació de radiadors, manteniment de canonades, instal lació de termòstats i el seu manteniment.

Si necessita qualsevol consulta sobre serveis de reparació de calefacció a Calafell, pressupost o servei d’instal·lació o manteniment de calefacció a Calafell, poseu-vos en contacte amb nosaltres, mitjançant aquest senzill formulari.

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Madac Clima realitza un continu Reparació de calefacció a Calafell i quan els nostres tècnics en sistemes de climatització veuen que la calefacció no funciona correctament gestionen la reparació de calefacció canviant els materials que siguin necessaris per solucionar el problema el més ràpid possible, tant per a empreses, locals i particulars millorant el rendiment dels habitatges o locals amb calefacció a Calafell, així com la reparació dels radiadors que solen tenir perdudes o fuites molestes no permetent estalviar en la despesa de la calefacció i augmentant en el consum energètic.

   

  La manca de manteniment de calderes a Calafell i del del circuit de calefacció suposa fins a un 10% més de consum energètic per a les instal·lacions de calefacció a Calafell.

   

  Consells per mantenir un bon estat de la calefacció a Calafell:

  • Comprova que la caldera de la calefacció està ben connectada.
  • Assegura’t que la pressió de la calefacció és l’adequada.
  • Troba la temperatura del teu calefacció per a un confort adequat
  • Comprova que tots els radiadors de la teva calefacció escalfen bé
  • Purga els radiadors de la teva calefacció.
  • Amb aquests senzills cinc consells, mantindràs la teva calefacció totalment operativa.

   

  Si tens qualsevol dubte o necessites reparar el teu calefacció a Calafell contacta amb Madac Clima. Encara que estem a Sitges i Vilafranca del Penedès, ens desplacem a realitzar el manteniment de calefacció a Calafell sense dubtar-ho.

  SERVEI TÈCNIC

   

  A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

   

  Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

  logo_viesnan logo_fer

   

  Plaques solars

  logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

   

   

  Aire condicionat

  logo_panasonic

   

  Tractament d’aigües

  logo_cillit

   

  Sistemes tèrmics ecològics

  logo_paradigma

  MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.