Madac clima aposta per la energies renovables con la solar fotovoltaica 1

Madac clima aposta per la energies renovables con la solar fotovoltaica

Protegir el medi ambient és totalment imprescindible però, massa sovint, ni és còmode ni surt barat. L’energia solar fotovoltaica trenca per complet aquest paradigma que s’arrossega des de fa anys. Per primera vegada, allò que més beneficia l’entorn natural també és el que més li convé a la seva butxaca. El mètode és ben senzill: transformar la llum que desprèn el Sol per a generar energia elèctrica de consum propi.

A Madac li oferim solucions integrals en tot allò que faci referència a l’energia solar fotovoltaica. No només fem les instal·lacions necessàries per al seu funcionament i sinó que, en cas de necessitat, també les reparem o substituïm.

Cases unifamiliars, comunitats de propietaris, empreses… Qualsevol pot treure rendiment d’una energia neta, sostenible, eficient i que, a més, es beneficia d’interessants ajuts econòmics per part de les administracions. Ja no cal estar ubicat en zones aïllades sense abastiment elèctric. L’energia solar fotovoltaica surt a compte tant en urbanitzacions i polígons com en pobles i ciutats. I la seva millora de preu també ha anat acompanyada d’una major integració arquitectònica. Instal·lacions harmonioses amb l’entorn edificat que fan estalviar diners a cada rebut. La millor combinació per a estalviar i revaloritzar el seu immoble.

Només cal disposar d’una teulada o d’un pati per a instal·lar-hi els panells solars. De la resta de qüestions ens n’encarreguem directament nosaltres. Tenim tècnics especialitzats i treballem amb firmes reconegudes. Els màxims estàndard de qualitat, combinats amb els preus més competitius.

Demani’ns informació sense cap mena de compromís i l’assessorarem en tot allò que necessiti. Tenim les oficines centrals a Sitges i a Vilafranca del Penedès, però abastem tot el Garraf, l’Alt Penedès i al Baix Penedès. Més de 6.000 clients del territori ja confien nosaltres. Si es tracta d’una energia solar fotovoltaica que no doni problemes, la millor opció és Madac.