MADAC CLIMA, AL SERVEI DELS SEUS CLIENTS PER MANTENIR I REPARAR CLIMATITZADORS 1

MADAC CLIMA, AL SERVEI DELS SEUS CLIENTS PER MANTENIR I REPARAR CLIMATITZADORS

MADAC, que porta més de 40 anys al servei dels seus clients a les comarques del Penedès i Garraf, compta amb els millors professionals a la teva disposició per al manteniment i instal·lació de calderes, però també realitza treballs com la instal·lació d’aire condicionat, calderes, tractaments d’aigua o calefacció a la llar. L’especialitat de l’empresa és climatitzar llars.

El principal servei: la calefacció a la llar i els tractaments d’aigua

La calefacció a la llar és el principal servei de la companyia, reparant els aparells, aigua calenta o qualsevol sistema relacionat amb escalfar el teu habitatge. A més, t’oferim servei de calefacció com:

– Aparells de gas: escalfadors, gas, generadors i plaques solars.

– Gasoil: calderes i gasoil.

En el cas dels tractaments d’aigua, l’empresa ofereix servei de reparació i manteniment de diferents sistemes com l’osmosi o desqualificadors.

Reparacions d’energia renovables o d’aire condicionat

En el cas de les energies renovables, la companyia repara plaques solars destinades al consum elèctric de la teva vivenda o empresa, sobretot les que subministren aigua calenta i calefacció.

Quant a l’aire condicionat, l’empresa t’ofereix un equip de tècnics, els quals realitzen treballs per reparar qualsevol error en aquest climatitzador, com, per exemple, els conductes, bombes de calor i aparells de fred.

Instal·lacions de calderes o aires condicionats

A més de realitzar tot tipus de treballs d’electricitat a la llar, MADAC realitza la instal·lació de calderes o d’aires condicionats. En aquest últim cas, s’inclouen:

– Bombes de condensació.

– Instal·lació de qualsevol aparell.

– Termòstats.

A més, se t’ofereix servei de:

– Instal·lació d’aixetes, tant en cuines com en banys.

– Instal·lació de campanes extractores.

– Instal·lació de comptadors per a l’aigua i el gas.

En Madac Clima som professionals en la calefacció a la llar, a més de la instal·lació d’aire condicionat, tractaments d’aigua com l’osmosi.