Instalación descalcificador

La importància de tenir aigua pura durant el confinament

La instal·lació de l’descalcificador d’aigua és un procés senzill. El descalcificador d’aigua s’instal·la al subministrament d’aigua de la xarxa, generalment sota de la pica de la cuina i es connecta a les canonades allà. També pot instal·lar un descalcificador d’aigua en qualsevol altre punt del seu subministrament d’aigua, com en el seu garatge o rebost.

Com instal·lar un desqualificador d’aigua?.
La millor manera d’instal·lar un descalcificador d’aigua és que un instal·lador qualificat ho faci per vostè. Això es deu al fet que hi ha normes clares sobre la instal·lació d’un descalcificador d’aigua que s’han de seguir; Tots els nostres instal·ladors estan capacitats, tenen experiència i compleixen amb les normes.

El procés en si és relativament simple (quan saps com). El descalcificador d’aigua és una unitat que es col·loca sota la pica i descalcifica l’aigua quan entra a la seva llar. Això vol dir que tallem les seves canonades per instal·lar-lo, però això es reverteix fàcilment si vol mudar-se de casa i portar-la seva descalcificador d’aigua.

Aixetes de derivació per desqualificador d’aigua
La instal·lació d’un descalcificador d’aigua sol anar acompanyada d’una aixeta amb filtre d’aigua potable. Aquest aixeta evita el descalcificador d’aigua, el que significa que pot triar beure aigua no descalcificada d’aquest aixeta si ho prefereix.

L’aixeta de derivació està instal·lat en la pica de la cuina. Podeu triar entre una varietat d’estils per adaptar-se a la seva cuina, i l’aixeta de derivació també pot incloure un filtre d’aigua per filtrar l’aigua a la font.

Durant molts anys hi va haver una considerable confusió amb la interpretació de les regulacions sobre la instal·lació de l’descalcificador d’aigua, en particular, l’aigua potable descalcificada i la provisió d’aixetes d’aigua potable separats.