INSTAL·LACIÓ DE SERVEIS DE LA LLAR SITGES

SERVEI D’INSTAL·LACIÓ DE DE SERVEIS DE LA LLAR A SITGES

Instal·lació de serveis de la llar Sitges 1

MADAC CLIMA, empresa d’instal·lació de serveis de la llar amb oficines a Vilafranca del Penedès, disposa de tècnics especialistes que es desplacen fins a Sitges, per oferir el servei d’instal·lació de serveis de la llar oferint la màxima qualitat i el millor servei.

 

Després de la nostra llarga trajectòria de més de 50 anys en el sector, i amb el suport dels nostres partners i fabricants com “Fer, Visesman” podem oferir diferents tipus de instalaciónes parar les seves instal·lacions de serveis de la llara Sitges.

 

Instal·lem tot tipus d’instal·lacions de serveis de la llar a Sitges. Instal·lant qualsevol element de la seva instal·lació de serveis de la llar, així com pèrdues d’aigua en canonades, d’aixetes, de cuines, d’extractors, de campanes, de comptadors d’aigua, de comptadors de gas… i qualsevol altre sistema que tingui a veure amb serveis de la llar.

 

Les nostres instalacións són un servei integral on assessorem i mantenim totes les seves instal·lacions de gas com de gasoil i tots els seus elements.

 

Així mateix solucionem tot el referent a:

 • Instal·lació d’aparells de serveis de la llar
 • Instal·lació de serveis de la llar
 • Manteniment de serveis de la llar
 • Noves instal·lacions de serveis de la llar

 

A més d’aquests serveis disposem de molts altres serveis a Sitges com la instal·lació de serveis de la llar, instal·lació de cuines, manteniment de canonades, instal·lació d’extractors i el seu manteniment.

Si necessita qualsevol consulta sobre serveis d’instal·lació de serveis de la llar a Sitges, pressupost o servei d’instal·lació o manteniment de serveis de la llar a Sitges, poseu-vos en contacte amb nosaltres, mitjançant aquest senzill formulari.

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Madac Clima realitza un continu manteniment de serveis de la llar a Sitges i quan els nostres tècnics en serveis de la llar veuen que la alguna cosa no funciona correctament gestionen la instal·lació de serveis de la llar canviant els materials que siguin necessaris per solucionar el problema el més ràpid possible, tant per a empreses, locals i particulars millorant el rendiment dels habitatges o locals amb serveis de la llar a Sitges, així com la reparació de canonades que solen tenir perdudes o fuites molestes no permetent estalviar en la despesa de la serveis de la llar i augmentant en el consum energètic.

   

  La manca de manteniment de serveis de la llar a Sitges suposa fins a un 10% més de consum energètic en les instal·lacions de la llar a Sitges.

   

  Consells per mantenir un bon estat de la serveis de la llar a Sitges:

  • Comprova que les canonades de la llar estiguin en bon estat mitjançant serveis de la llar.
  • Assegura’t que l’extractor funcioni correctament amb serveis de la llar.
  • Realitza un manteniment de les aixetes amb un adequat servei de la llar.
  • Comprova que els comptadors d’aigua funcioni correctament amb serveis de la llar.
  • Comprova que els comptadors de gas funcioni correctament amb serveis de la llar.
  • Amb aquests senzills cinc consells, mantindràs la teva llar operativa.

   

  Si tens qualsevol dubte o necessites serveis de la llar a Sitges contacta amb Madac Clima. Encara que estem a Vilafranca del Penedès, ens desplacem a realitzar el manteniment de serveis de la llar a Sitges sense dubtar-ho.

  SERVEI TÈCNIC

   

  A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

   

  Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

  logo_viesnan logo_fer

   

  Plaques solars

  logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

   

   

  Aire condicionat

  logo_panasonic

   

  Tractament d’aigües

  logo_cillit

   

  Sistemes tèrmics ecològics

  logo_paradigma

  MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.