Instal·lació d’aire condicionat i el seu manteniment

Ha arribat la calor, donen ganes de posar-se el banyador i sortir cap a la platja. Però com és lògic no et passaràs tot el dia de la platja en algun moment arribaràs a casa teva i diràs Déu meu quina calor !. En aquest moment desitjaràs tenir un aire condicionat, o desitjaràs haver reparat teu aire condicionat.

No és bona idea que esperis a agost quan la calor és insuportable i el teu aire condicionat no funciona per a cridar els tècnics a què es posin a reparar el teu aire condicionat perquè els tècnics estaran al màxim de treball i tu passaràs tot l’estiu suant sense poder posar en marxa l’aire condicionat.

Tan important és la instal·lació d’un aire condicionat com el manteniment de l’aire condicionat com el seu control periòdic de filtres i parts d’aquest aire condicionat.

L’aire condicionat disposa de diferents sistemes que cal cuidar com ara els filtres com ara les gomes com ara els tubs la condensació.

En Madac clima disposem de tècnics especialitzats en instal·lació d’aire condicionat que es van a encarregar de posar a punt el teu aire condicionat durant la calor i al llarg de l’any perquè arribaràs aquests moments de calor abrusador no et quedis sense el teu preuat aire condicionat.