INSTAL·LACIÓ CALEFACCIÓ Vilanova i la Geltrú

SERVEI D’INSTAL·LACIÓ DE CALEFACCIÓ A
Vilanova i la Geltrú

Instal·lació calefacció Vilanova i la Geltrú 1

MADAC CLIMA, empresa d’instal·lació de calefacció amb oficines a Sitges i Vilafranca del Penedès, disposa de tècnics especialistes que es desplacen fins a Vilanova i la Geltrú, per oferir el servei d’instal·lació de calefacció oferint la màxima qualitat i el millor servei.

 

Després de la nostra llarga trajectòria de més de 50 anys en el sector, i amb el suport dels nostres partners i fabricants com “Fer, Visesman” podem oferir diferents tipus de instalaciónes parar les seves instal·lacions de calefacció a Vilanova i la Geltrú.

 

Instal·lem tot tipus d’instal·lacions de calefacció a Vilanova i la Geltrú. Instal·lant qualsevol element de la seva instal·lació de calefacció, així com calderes, radiadors, canonades, termòstats i qualsevol altre sistema que tingui a veure amb la calefacció

 

Les nostres instalaciónes són un servei integral on assessorem i mantenim totes les seves instal·lacions de gas com de gasoil i tots els seus elements.

 

Així mateix solucionem tot el referent a:

  • Instal·lació d’aparells de calefacció
  • Instal·lació de calefacció
  • Manteniment de calefacció
  • Noves instal·lacions de calefacció

A més d’aquests serveis disposem de molts altres serveis a Vilanova i la Geltrú com la instal·lació de calderes, instal·lació de radiadors, manteniment de canonades, instal·lació de termòstats i el seu manteniment.

Si necessita qualsevol consulta sobre serveis d’instal·lació de calefacció a Vilanova i la Geltrú, pressupost o servei d’instal·lació o manteniment de calefacció a Vilanova i la Geltrú, poseu-vos en contacte amb nosaltres, mitjançant aquest senzill formulari.

He llegit i accepto la Política de privacitat

Madac Clima realitza un continu manteniment de calefacció a Vilanova i la Geltrú i quan els nostres tècnics en sistemes de climatització veuen que la calefacció no funciona correctament gestionen la instal·lació de calefacció canviant els materials que siguin necessaris per solucionar el problema el més ràpid possible, tant per a empreses, locals i particulars millorant el rendiment dels habitatges o locals amb calefacció a Vilanova i la Geltrú, així com la instal·lació dels radiadors que solen tenir perdudes o fuites molestes no permetent estalviar en la despesa de la calefacció i augmentant en el consum energètic.

 

La manca de manteniment de calderes a Vilanova i la Geltrú i del del circuit de calefacció suposa fins a un 10% més de consum energètic per a les instal·lacions de calefacció a Vilanova i la Geltrú.

 

Consells per mantenir un bon estat de la calefacció a Vilanova i la Geltrú:

  • Comprova que la caldera de la calefacció està ben connectada.
  • Assegura’t que la pressió de la calefacció és l’adequada.
  • Troba la temperatura del teu calefacció per a un confort adequat
  • Comprova que tots els radiadors de la teva calefacció escalfen bé
  • Purga els radiadors de la teva calefacció.
  • Amb aquests senzills cinc consells, mantindràs la teva calefacció totalment operativa.

 

Si tens qualsevol dubte o necessites reparar el teu calefacció a Vilanova i la Geltrú contacta amb Madac Clima. Encara que estem a Sitges i Vilafranca del Penedès, ens desplacem a realitzar el manteniment de calefacció a Vilanova i la Geltrú sense dubtar-ho.

SERVEI TÈCNIC

 

A MADAC som servei tècnics de les principals marques líders del mercat:

 

Aigua calenta / Calefacció Gas i Gas-oil

logo_viesnan logo_fer

 

Plaques solars

logo_viesnan logo_paradigmalogo_sonencraft

 

 

Aire condicionat

logo_panasonic

 

Tractament d’aigües

logo_cillit

 

Sistemes tèrmics ecològics

logo_paradigma

MADAC forma part del Gremi d’instal·ladors autoritzats, Manteniment d’aparells de gas i Serveis oficials de reparació.