aire acondicionado y alerergias

El manteniment de l’aire condicionat. Al·lèrgia i asma

Si estàs en ple procés de calor i tens algú amb al·lèrgia a casa o asma et dirà: “Si us plau no posis l’aire condicionat, que m’ofego”.

Està terrible situació té una solució més senzilla del que realment sembla. L’aire condicionat necessita d’un manteniment tècnic i un manteniment per part de l’usuari. El manteniment tècnic òbviament ha de portar-un tècnic especialista en manteniment d’aire condicionat però el manteniment per part de l’usuari és més senzill del que sembla.

Parlem dels filtres a l’hora de parlar del manteniment de l’aire condicionat per part de l’usuari.

Els filtres són una de les parts més importants de l’aire condicionat cal revisar-abans de començar la temporada d’estiu i després de finalitzar la temporada d’estiu ja que s’encarreguen de filtrar l’aire calent que està en la teva llar i llançar-de forma freda i fresca. Per tant absorbeix tot l’aire calent amb la pols que estàs en la teva llar es queden amb la pols i la brutícia i el ofrecenm totalment net. Si aquests filtres no es sotmeten a un procés de neteja per part de l’usuari acumulen pols i a l’hora que un al·lèrgic asmàtic es posi sota prop l’aire condicionat es va a menjar tota la pols que tenen aquests filtres.

També cal tenir en compte que els aires condicionats ressequen les mucoses per tant és aconsellable disposar d’un humidificador perquè les persones al·lèrgiques o amb atacs d’asma poden no perdre la humitat en l’ambient que realment necessiten.