MADAC CLIMA | Av. de les Flors, 4. Sitges | Tel. 938 102 297

Madac Clima ofereix un servei integral de reparacions a la llar

cocina americana

El manteniment de les instal·lacions d’aire condicionat, calefacció i aigua calenta és essencial per aconseguir-ne un funcionament correcte i assolir el confort desitjat. En els tres casos és necessari revisar anualment la instal·lació per detectar possibles avaries i garantir que se n’està realitzant un bon ús.

Un exemple és l’aire condicionat, al que cal netejar els filtres i comprovar que disposa de la càrrega de gas necessària per aconseguir que la temperatura sigui la desitjada. En cas contrari, la instal·lació comença a deixar de funcionar correctament fins que l’usuari ho detecta, que sol ser quan la instal·lació ja està molt deteriorada i ha minvat notablement el confort que oferia.

En el cas de l’aigua, les diferències de temperatura, oscil·lant entre l’aigua calenta i la freda enlloc d’una temperatura constant, és un dels problemes habituals produïts per una falta de manteniment de la instal·lació. El mateix succeeix amb els sistemes de calefacció: radiadors que deixen de funcionar a algunes habitacions i impedeixen escalfar correctament l’habitatge és una de les situacions més comunes que poden afectar la llar si no es realitza un manteniment correcte.

Evitar un major consum

A més de les incomoditats diàries que suposa per a l’usuari, una instal·lació avariada pot implicar un major consum de gas o d’electricitat, i, si no es detecta a temps, pot acabar incrementant les factures mes rere mes. Per això és tan important assegurar-se del manteniment correcte de les instal·lacions que tenim al nostre habitatge, garantint-ne el seu rendiment i eficàcia, fet que ens permetrà gaudir del màxim confort i estalvi.

El servei integral de Madac Clima

A Madac Clima oferim un servei integral de reparacions a la llar que inclouen l’aire condicionat, la calefacció i el tractament de l’aigua. Un dels avantatges que oferim respecte a altres empreses del sector és que el nostre abonament anual inclou les reparacions de qualsevol d’aquestes instal·lacions. A través de l’abonament, realitzem revisions periòdiques que permeten posar a punt els aparells i prevenir futures avaries, amb l’estalvi que això suposa per a l’usuari. Així, la nostra pòlissa de manteniment inclou tots aquests serveis de l’habitatge, realitzant-hi un treball preventiu perquè els usuaris no es quedin mai sense servei. La nostra trajectòria de més de 40 anys al sector garanteix que a Madac Clima som especialistes en les reparacions d’aire condicionat, calefacció i tractament d’aigua, amb l’objectiu que els nostres clients gaudeixin del màxim confort a casa seva.