MADAC CLIMA | Av. de les Flors, 4. Sitges | Tel. 938 102 297

A Madac Clima estem especialitzats en el manteniment de l’aire condicionat i la calefacció

técnico madac reparación e instalación calderas

Madac Clima és l’única empresa del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès especialitzada en el manteniment de sistemes d’aire condicionat, calefacció i tractament de l’aigua a les llars. El nostre personal està integrat per un equip d’administratius destinats a l’atenció al client, i un ampli equip de tècnics experts que es desplacen a domicili per realitzar les instal·lacions, reparacions i el manteniment més adient.

Els 45 anys de trajectòria de la nostra empresa ha fet possible aquesta especialització, amb una estructura adaptada a les necessitats del clients i un magatzem de material que permet realitzar les reparacions de múltiples marques del mercat, tant pel que fa a calderes com a sistemes de calefacció i aire condicionat, a més de sistemes de tractament de l’aigua.

Anticipant-nos als problemes

Per poder oferir un servei de màxima qualitat que estigui completament al dia de les noves tendències en climatització i serveis a la llar, el nostre personal realitza constantment cursos de reciclatge professional. Només així som capaços de prevenir avaries, i resoldre-les amb celeritat un cop apareixen.

En aquest sentit, el manteniment dels aparells d’aire condicionat i calefacció és essencial per anticipar-se a futurs problemes, atès que les revisions dels nostres tècnics garanteixen el bon funcionament dels aparells, detectant qualsevol incidència que pugui provocar problemes de seguretat o de consum. A més, el nostre servei informàtic completament actualitzat facilita que els tècnics realitzin les visites amb pràcticament tota la informació necessària perquè la revisió i/o la reparació sigui el més breu possible i tingui totes les garanties.

Rapidesa i comoditat

El nostre servei de manteniment és ràpid i còmode. Si els nostres clients disposen de la quota d’abonament, som nosaltres mateixos qui contactem amb ells per realitzar les revisions anuals corresponents per assegurar-nos que l’aire condicionat i la calefacció funcionaran perfectament els mesos següents. D’aquesta manera podem prevenir incidències abans que els usuaris necessitin posar en marxa el seu sistema de climatització, oferint un servei completament personalitzat.

La prioritat de Madac Clima és la seguretat i la tranquil·litat dels nostres clients. Amb aquest objectiu treballem diàriament, aconseguint el confort a la llar que necessita cada usuari, i oferint el servei més òptim gràcies a la nostra trajectòria i la presència al territori. Si necessita assessorament, truqui’ns al telèfon 93 810 22 97 i l’atendrem el més aviat possible.